Inspiratie voor huiskamergym...

Laat je inspireren door de mogelijkheden van huiskamergym: elke 5 minuten oefenen is een wortel waard! Elke week nieuwe uitdagingen maar jij kiest zelf. En als je betere ideeën hebt, laat het ons weten of post op social media met #TheCarrotGame ter inspiratie voor ons allemaal. Veel plezier! 

Zonnegroet: zo nodig!

Blijf de zonnegroet doen, de keizer van huiskamergym voor thuiswerkers: 

Beach belly:)

Bailey helpt je in 5 minuten over je weerzin om iets aan je buikspieren te doen! Probeer het gelijk! Speciaal voor Wilfrid maar ik heb er zelf ook wat aan. 

Bank drukken...

Languit met je voeten op de bank Netflixen is een prima idee als je je armen naast de bank zet en lekker gaat planken. Variëren mag want anders duren 5 minuten wel erg lang. Foto volgt. 

Friend & partner yoga

"Grab a partner" en oefen partner yoga. Plezier gegarandeerd! Begin bij minuut 2 en geniet...

Speels

Samen met de kinderen of je partner  leren jongleren met de wc-rollen waar je nu toch een overvloed aan hebt? Foto's volgen?:)

Puber(zoon) gym

Just Dance is mogelijk geen succes bij je puberzoon. Ga dan de uitdaging "Vloer is Lava" aan: voeten van de vloer. Opdrukken en planken met je voeten/sokken op de bank of op de tafel. Elke keer 5 minuten in afwisselende posities. In het begin met pauzes maar hoe sterk ben je in 2 weken als je blijft oefenen?

Suggesties?

Post je suggesties op social media met #TheCarrotGame en schrijf je in op deze site. Zo inspireer je niet alleen anderen maar ding je ook mee naar TheCarrotGame! 

Bootcamp anyone?

Ben je al behoorlijk fit en heb je een uurtje? Zet hem op!

Disco in the living...

Elke dag zorgt Bob Sinclar via zijn facebook account voor een muzikaal feest tijdens lockdown in Frankrijk. Hij is een absolute aanrader voor het hele gezin!  https://www.facebook.com/BobSinclar/ 

Jongleren voor dummies

Beleef plezier aan het oefenen om meerdere ballen hoog te houden en verdien je wortels. Elke 5 minuten oefenen is een wortel! 

Uitdagend

Durf jij de ab-challenge aan? In twee weken kom je een heel eind! Maar bedenk: forceer niets. Geen 5x5 minuten ab-challenge per dag!!!

Just dance!

Doe jezelf een lol en geef je kinderen de Just Dance van 2019 cadeau (op voorwaarde dat ze meedoen!) en dans 5 keer per dag voor de tv met de Playstation of Wii in de woonkamer. Plezier gegarandeerd. 

Handstand oefenen

Deze uitdaging is alleen voor getrainde mensen die regelmatig sporten. Liefst alleen m.b.v. een tweede persoon! 

Tai Chi voor jou!

Ooit gehoord van Tai Chi? Je kan gelijk beginnen en ongeacht je blessure, dit gaat waarschijnlijk gewoon lukken! Elke dag 5 minuten?

Sexy: de Britney...

Beheers jij de "Britney Bitch" al of is het er toch bij ingeschoten? Tweede kans: elke dag dat je het probeert is er vooruitgang!  

Afrikaans dansen

Als je nog wat vast in je heupen zit, begin je met de Afrikaanse beginnersles: 

Balans... boring?

Train je brain & je core: ruim de lego van de grond op een been, kook op je tenen of train je evenwicht tijdens het tanden poetsen. Kan je op een been poetsen of op je tenen? Op een voet op je tenen? Balans is boring? Think again:) (NB 5 minuten opruimen op 1 been is een wortel!) 

Retro

Wie anders dan Jane Fonda kan jou leren hoe je fit traint? De intro is interessant maar duurt zeker 4 minuten, daarna gaat je 5 minuten trainingstijd in en dat vijf keer per dag:  

PS I.p.v. "dumbells" kan je kleine of grotere flesjes water gebruiken.

Train je huisdier!

Actief spelen met je huisdier. Apporteren terwijl je plankt? Huisdier liften? Verzin iets om samen met je huisdier fit te blijven. Filmpje volgt:)