Over ons

The Carrot Game is een ludieke uitdaging om jou, je huisgenoten, je collega's en je familie zo gezond & fit mogelijk uit quarantaine te laten komen. Deelname aan The Carrot Game is gratis! Je betaalt sociaal door deze site en je eigen foto's en filmpjes over je huiskamergym te posten met de hashtag #TheCarrotGame Schrijf je in en ontvang de updates. The Carrot Game is ontwikkeld door Corina Kroon vanuit het concept Happy Agers: werk maken van vitaliteit. 

Over Happy Agers

Happy Agers is een activatie programma op het gebied van vitaliteit. Het helpt hardwerkende mensen om gezonder te leven door zelf tijd te maken voor zichzelf en een actieve leefstijl. Inspiratie, motivatie en activatie. Actief in beweging met plezier! Individueel, met collega's en het liefst met de hele organisatie. Voor meer info over dit programma: 06 16478685

Over Corina Kroon

Als fitte vijftiger zwemt zij, loopt zij hard (nou, hard?), basketbalt zij en doet zij aan allerlei zaalsporten: van Zumba tot yoga. Buitensporten zijn haar favoriet: urban trails, skiën, stand-up-paddling, etc. Twaalf jaar geleden heeft zij het resultaat van een passieve leefstijl ervaren toen zij weken bed moest houden na een ongeluk. Na afloop voelde zij zich een 85 jarige met een passieve leefstijl. Dankzij hulp uit de wetenschap op het gebied van fysiologie, neurologie en gedragsverandering is zij nu weer helemaal vitaal. Nu maakt zij werk van vitaliteit: de cruciale inzichten om zo gelukkig & gezond mogelijk te werken & te leven. Tip: Begin vandaag en schrijf je in voor #TheCarrotGame! 

Eigen risico...

The Carrot Game is een ludieke uitdaging om zo gezond & fit mogelijk uit quarantaine te komen over een paar weken. Vanzelfsprekend blijf jij 100% verantwoordelijk voor jouw gezondheid. Ook schade aan je huiskamer is ook voor eigen rekening & risico.

 

Wat is vitaliteit?

 Wat is vitaliteit eigenlijk? Fit? Energiek? Enthousiast? Stimuleert het inspanning of  ontspanning? Of het vermogen om de uitdagingen in het leven aan te kunnen? Gaat het over fysieke of ook mentale kenmerken? Vitaliteit is het allemaal en dus zeer de moeite waard. Kom in beweging met plezier! 

Belangrijk...

Hoewel we het hier over ludieke huiskamergym voor thuiswerkers hebben, nemen wij het COVID-19 virus en de quarantaine zeer serieus. Wij leven mee met allen die worstelen met het virus of dierbaren dreigen te verliezen of hebben verloren aan het virus. Wij wensen iedereen de kracht en positiviteit om zo goed en vitaal mogelijk uit deze crisis te komen. Maar bovenal realiseren wij ons dat we eigenlijk geen woorden hebben om het verlies aan dierbaren en/of gezondheid te verzachten. Sterkte allemaal!