Ter motivatie...

Hoe zorg jij dat je zo fit mogelijk uit quarantaine komt? Laat je inspireren en motiveer jezelf, schrijf je in en begin gelijk! Met 5x5 minuten per dag huiskamergym voorkom je al dat je te lang achter elkaar zit. Loop je daarbij ook nog duizenden stappen, al dan niet rennend of fietsend, dan ben je zinvol actief bezig! Schrijf je gelijk in. Deel deze website met collega's, vrienden en familie met #TheCarrotGame en ga samen de uitdaging aan. Wij zien uit naar filmpjes en foto's van je huiskamergymkunsten met de #TheCarrotGame op social media en verbinden daar prijzen aan. Bovenal is het de bedoeling om er samen voor te zorgen dat we zo gezond & fit mogelijk uit quarantaine komen. 


Zinvol bezig...

Doel is om zo gezond & fit mogelijk uit quarantaine te komen. Daag je huisgenoten, collega's, vrienden en familie uit met #TheCarrotGame op social media.  Moedig elkaar aan om actief deel te nemen. En vooral: beleef er plezier aan! 

Gezond & fit zijn maakt het veel makkelijker om geluk te ervaren. Zeker met je sociale omgeving. Doe je best. 

🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕🥕

Plezier...

Beleef plezier aan de gekkigheid van thuisgym. Probeer verschillende initiatieven uit. Misschien combineer je de zonnegroet met jongleren met wc-rollen? Of ga je voor de Jane Fonda workout? Fitness met je hond? Of wordt het peuter liften? Partner yoga? Doe je best, zorg dat je actief beweegt en dat je steeds fitter, leniger, sterker, evenwichtiger of beter gecoördineerd wordt. En wordt goed in je spel! #TheCarrotGame 

Minder angst

Wetenschapper Eric Scherder legt uit hoe je door actief te bewegen minder angstig wordt ondanks het rare nieuws rondom corona: 

Prijzen...

Uiteraard doe je mee aan #TheCarrotGame omdat je weet dat het goed is voor jou/jullie. Maar als je #TheCarrotGame op social media deelt en je laat zien dat je er actief mee aan het werk gaat, ding je mee naar mooie prijzen. Plaats daarom foto's en video's met #TheCarrotGame op social media. Als er minimaal 250 deelnemers #TheCarrotGame zijn, is de prijs: een Boretti espressomachine voor de meest inspirerende deelnemer van #TheCarrotGame

 

Doe je het niet voor jezelf, je collega's, je vrienden of je familie? Dan doe je het voor de prijzen. Deel deze website, schrijf je in en deel je foto's met #TheCarrotGame.  Deelname is 100% gratis! 

Update: de prijs is naar Evelien gegaan, zie Facebook. Maar blijf actief #TheCarrotGame delen op Social media want de sponsoren kijken mee.