Vitaal & nieuw werken...

Speciaal voor de beginnende thuiswerker hebben we #TheCarrotGame ontwikkeld. Echter, nu thuiswerken meer structureel wordt, dient Het Nieuwe Werken zich aan. Hoe ga je daar als organisatie in de nabije toekomst mee om? De Veiligheidsregio Friesland heeft ons als Expert Vitaliteit uitgenodigd om mee te denken over Het Nieuwe Werken & Vitaliteit. Een maatwerkprogramma voor de nabije toekomst meer heel veel kansen. Met plezier en langdurige gedragsverandering. Samenwerken aan gezondere kansen voor iedereen. Voor meer informatie: 06 16478685

Uitdagingen:

Als we nadenken over werken in de nabije toekomst ontkomen we niet aan verdere digitalisering en zeker ook mobiel werken. Hoe organiseren we dat met menselijke maat EN oog voor resultaat? Gaan we managen op hoofdlijnen, output, klantwaarde en/of interne waardes? En hoe zorgen we ervoor dat we elkaar formeel en informeel weten te vinden voor betere prestaties, cruciale conversaties en vitale veranderingen en aanpassingen van de werkflow en onszelf als professionals? 

Vitale oplossingen:

Met het oog op Het Nieuwe Werken sta ik als ondernemende communicatieprofessional met oog voor vitaliteit van mensen, in het oog van de storm. Als ervaringsdeskundige realiseer ik mij heel goed wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. En hoe we die samen mogelijk kunnen oplossen. De voorgestelde routekaart zal eerst met de opdrachtgever & projectgroep worden besproken en daarna -zeer binnenkort- hier verschijnen.